Per: Punt Òmnia del Club Sanfeliu – Sant Ildefons.

Des del Punt Òmnia del Club Sanfeliu – Sant Ildefons hem engegat un projecte comunitari que dóna veu i un paper protagonista al seu alumnat.

El primer pas, com ja us avençàvem, ha estat crear una Comissió d’activitats extraordinàries, oberta a la participació de tothom, que ha fet possible materialitzar una primera activitat consensuada i organitzada pel mateix grup.

Després de fer servir les diferents eines TIC al seu abast per cercar propostes culturals, reservar i concretar com arribar al punt de trobada, hem fet una ruta històrica per Barcelona. Aquesta ha vingut de la mà d’en Salvador, el magnífic guia de Barcelona Rebelde, que ens ha endinsat als llocs i edificis emblemàtics de la ciutat comtal que han marcat el segle XX.

Per tancar la sortida, i sense sortir de l’època, figuradament vam vestir-nos de sindicalistes de la CNT i vam fer un vermut al bar la Llibertària. Va ser un bon moment per compartir impressions i curiositats de la ruta i  les fotografies que havíem realitzat durant el recorregut via WhatsApp.

Volem donar les gràcies a Barcelona Rebelde i al bar La llibertària pel tracte rebut 😉

Fins aviat, companyxs!